marți, 22 martie 2016

Sala de inchiriat LA ROUSSE Timisoara

Sala de inchiriat LA ROUSSE Timisoara

sala de nunta direct in orasul de pe Bega te cheama pt. a programa cel mai important eveniment din viata ta. Localul La Rousse dispune de trei sali de inchiriere la chefuri, in functie de dimensiunea evenimentului, dispunem de incinta 2 care are inclus in tarif: de la decorul de incapere pana la gatirea preparatelor de prin timpul petrecerii cat si servirea invitatilor. Deseori noii clienti isi exprima interesul pt. sala de inchiriat in Timisoara, culegand informatii de la alti membri din familie care au participat sau au organizat petreceri in genul botezuri , petrecere de anul nou, la restaurantul nostru si au fost multumiti, ori au aflat despre restaurant de pe de pe facebook.com.

Stai nu departe de Strada George Stephenson? Beton, datorita faptului ca restaurant pentru majorat LA ROUSSE se afla langa casa voastra.

Daca te-ai gandit sa organizezi o nunta, puteti sa rezervati salile restaurantului LA ROUSSE , aci avem costul de persoana care este de 167 Ron, tariful poate sa difere functie de ce contine meniul, meniul recomandat estepromotia "Promotional All Inclusiv".


Sala de inchiriat La Rousse

Tinand cont ca ne aflam in orasul Timisoara, acest aspect reprezinta un avantaj de tine de vreme ce pregatiti nunta in local La Rousse Timisoara avand prieteni din orasul Moldova Veche ori din judet diferit pentru ca des diferite sali de evenimente ce sunt in afara Timisoarei, is de multe ori greu de localizat, si o parte dintre neamuri sau oaspeti s-ar putea sa conteze aceasta latura atunci cand cauta pt eveniment .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu